Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Καλοκαιρινή συνάντηση στου Παναγιώτη Κουβάτσου

Αποτελεί παράδοση πλέον η ετήσια συνάντηση φίλων του, που διοργανώνει στο σπίτι του στην Καλλίπολη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Τάκης Κουβάτσος, την παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής, αμέσως μετά την περιφορά της Ιεράς Εικόνας.
Παραβρεθήκαμε λοιπόν και φέτος με χαρά στην συνεστίαση του καλού μας φίλου Τάκη και πραγματικά ήταν απόλαυση.
Στολισμένος ο εσωτερικός κήπος της αυλής, πλούσια τα εδέσματα, έρρεαν τα κρασιά, πολλά τα είδη γλυκών και παγωτών και πάνω απ’ όλα ένας οικοδεσπότης με χαμόγελο, φινέτσα, αγάπη.
Μεταξύ των παρόντων φίλων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Πολιτευτή κ. Χρήστο Χαρίτο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μιχάλη Διαθεσόπουλο, τον Αντιπρόεδρο και την Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ.κ Ιωσήφ Βουράκη, Εβίτα Αλεξανδράτου, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού κ. Νίκο Αμοργιανό, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ Γιάννη Μελά, Ζωή Ρούσσου, Παναγιώτη Ζερβουλάκο, τον φίλο και συνεργάτη του από το Κανάλι 1 κ. Δημήτρη Κρητικό, τον τέως Γενικό των Ξενοδοχείων Χανδρή κ. Ελευθέριο Αληφραγκή, τους Εκτελωνιστές κ.κ Χρήστο Αρκουδάκο, Νίκο Σκορδίλη, τους Συνεργάτες τού Γραφείου του στο Δήμο κ.κ Αγγελική Κουζούμη, Θωμά και Στέλλα Μελά, τους Ναυτικούς κ.κ Σπύρο Λαζαράτο, Νίκο Στάμου, τη Φίλη του από τη ΔΗΑΝΑ κ. Αλίκη Σβορώνου, τον Αρχισυντάκτη της Εφημερίδας μας κ . Γιάννη Κανατσέλη, τους Επιχειρηματίες κ.κ Κων/νο Κωστόπουλο, Μιχάλη Μάλτα, τις κυρίες Αικατερίνη Βαρελά, Χρυσάνθη και Βίκυ Κουζούμη.

Μια υπέροχη βραδιά με φιλοξενία που έφερε την προσωπική σφραγίδα του Τάκη Κουβάτσου, μας έδειξε ότι η ζωή είναι όμορφη, αρκεί να βρίσκονται άνθρωποι με καρδιά μεγάλη και αισθήματα για τους φίλους τους.

Πρόεδρε και Φίλε Τάκη Κουβάτσο, ευχόμαστε νάμαστε όλοι καλά και του χρόνου για να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε και να τα πούμε και πάλι όμορφα και απλά.

Δημήτρης Κρητικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου